Catalan Water Partnership | 3/5 març – Advanced Factories Expo & Congress
22880
post-template-default,single,single-post,postid-22880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

3/5 març – Advanced Factories Expo & Congress

3/5 març – Advanced Factories Expo & Congress

Advanced Factories 2020, l’esdeveniment més gran europeu sobre indústria 4.0 que celebrarà la seva quarta edició al CCIB de Barcelona del 3 al 5 de març de 2020, abordarà els beneficis de la Intel·ligència Artificial en la indústria i en les fàbriques 4.0.

Amb l’impacte de la Intel·ligència Artificial en auge, les xifres demostren el potencial d’aquesta tecnologia en la indústria i com pot transformar les nostres fàbriques en plantes intel·ligents que millorin l’eficiència i la productivitat. Per això, la Intel·ligència Artificial tindrà un tracte especial al Industry 4.0 Congress, que se celebrarà de l’3 a el 5 de març a Barcelona en el marc d’Advanced Factories.

El Industry 4.0 Congress analitzarà i debatrà de quina manera la Intel·ligència Artificial facilita que les operacions s’executin amb la menor intervenció manual possible i la major fiabilitat, i com permet anticipar-se i actuar abans que sorgeixin els problemes. A més d’incrementar el rendiment i la qualitat del resultat final, així com reduir costos, gràcies a fluxos de treball automatitzats i que fan que el treballador pugui centrar-se en aquelles tasques en les que realment aporta un valor afegit. Així, més de 300 experts internacionals compartiran al Industry 4.0 Congress seva visió sobre les oportunitats que ofereixen les tecnologies digitals com la Intel·ligència Artificial, IIoT, Big Data, blockchain o cloud computing a les fàbriques actuals per convertir-les en plantes 4.0.

Més de 350 firmes expositores presentaran en Advanced Factories les seves solucions relacionades amb la Intel·ligència Artificial o altres tecnologies digitals. Així, empreses com Ais Vision, Accenture, T-Systems o Grup Àlaba, entre d’altres, mostraran als professionals de diverses indústries com alimentació, automoció, aeronàutica, ferroviari, salut, tèxtil, energia i Advanced Factories és un esdeveniment de: siderúrgia com implementar la Intel·ligència Artificial a les seves fàbriques i els beneficis que aquesta adopció suposa per al seu negoci.

Per a més informació

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.