Catalan Water Partnership | 29-31 Març – Global Water Summit 2020 Madrid
23033
post-template-default,single,single-post,postid-23033,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

29-31 Març – Global Water Summit 2020 Madrid

29-31 Març – Global Water Summit 2020 Madrid

Principals executius d’arreu del món es reuneixen a la Globar Water Summit 2020 del 29 al 31 de març a Madrid per prendre mesures sobre els reptes crucials a què s’enfronta avui la indústria de l’aigua. La Cimera és la millor oportunitat d’aquest any per connectar-se amb líders d’aigua amb idees similars i responsables de decisió que estiguin disposats a actuar en les tendències emergents i en les oportunitats de negoci que resultin a la cadena de subministrament.

 

L’aigua entra a la nova dècada amb tot el que hi pot jugar. La consciència pública sobre els reptes que té al davant és més gran que mai. El canvi climàtic comporta noves responsabilitats apassionants. La tecnologia promet grans guanys de productivitat. La inversió és positiva. Però aprofitar aquest futur no serà fàcil. Moltes coses en el món està canviant.

La Global Water Summit d’aquest any pretén qüestionar les nostres hipòtesis sobre el lloc en què es mou. Quina quantitat poden els bancs prestar a tipus d’interès negatius? Què passa quan ens apropem al pic de la població global? Com faríem les coses d’una altra manera si els costos d’energia fossin per sempre baixos? Què passa si l’economia circular i les solucions basades en la natura es converteixen en ortodoxes? Com canvia el final de la llei de Moore el model de creixement?

El creixement de totes les organitzacions del sector de l’aigua depenen d’entendre on els nostres supòsits són equivocats. Tot i això, no es tracta només de fer grans preguntes. Es tracta també de connectar el panorama que està passant actualment i de descobrir les implicacions per a l’estratègia i la tàctica. Més important és també relacionar-se amb els altres responsables clau de tota la indústria de l’aigua, per compartir la seva visió i inspiració.

Amb els fonaments adequats, aquesta podria ser una dècada guanyadora per a l’aigua. Uniu-vos a Madrid per formar part d’aquest futur.

Tenim descomptes especials per als socis del CWP, contacta amb comunicacio@cwp.cat per rebre’ls

Per a més informació i inscripcions: aquí

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.