Catalan Water Partnership | 22 GENER – TALLER DE PROJECTES DE COOPERACIÓ DEL CWP: Digitalització, Canvi Estratègic i Valor Compartit
20819
post-template-default,single,single-post,postid-20819,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

22 GENER – TALLER DE PROJECTES DE COOPERACIÓ DEL CWP: Digitalització, Canvi Estratègic i Valor Compartit

22 GENER – TALLER DE PROJECTES DE COOPERACIÓ DEL CWP: Digitalització, Canvi Estratègic i Valor Compartit

Com cada any des del CWP fem un taller per impulsar projectes cooperatius en àmbits clau per l’estratègia de les empreses associades. El taller permetrà conèixer projectes que s’estan desenvolupant en aquests moments relacionats amb la digitalització, el canvi estratègic i el Valor compartit, posar en comú instruments de finançament i conèixer els resultats del treball realitzat per a la identificació i investigació d’oportunitats de mercat de valor compartit.

T’INTERESSA?

– Vols impulsar projectes per a la transformació digital durant el 2019? Incorporar la industria 4.0. com un vector estratègic?
– Cerques oportunitats i eines per a promoure el canvi estratègic en la companyia?
– Coneixes com la idea del valor compartit està transformant el teu negoci? Vols ser partícip d’un projecte en aquest àmbit? Saps com comunicar tot el que ja estàs fent?

PART 1: Exemples, finançament i presentació d’oportunitats en digitalització, millora competitiva i el mercat de valor compartit

– Casos d’èxit del CWP en digitalització i Canvi Estratègic.
– Introducció al concepte de generació de valor compartit. Presentació i categorització d’oportunitats de mercat de generació de valor compartit.

PART 2: Taller per a la generació de projectes cooperatius

– Reflexió i treball en grup amb eines per afavorir la creativitat en els àmbits de Digitalització, Canvi Estratègic i Valor Compartit.
– Priorització de projectes i participació dels associats

RESULTATS
– Genera idees que puguis aplicar al teu negoci en digitalització, canvi estratègic i valor compartit
– Participa en els projectes cooperatius del CWP que realitzarem durant 2019

Consulta el programa del Taller de Projectes de Cooperació del CWP

Més informació i inscripcions.

Amb el suport d’ACCIÓ i Roots for Sustainability

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.