Catalan Water Partnership | 25-26 Febrer – World Water-Tech Innovation Summit
22949
post-template-default,single,single-post,postid-22949,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

25-26 Febrer – World Water-Tech Innovation Summit

25-26 Febrer – World Water-Tech Innovation Summit

La World Water-Tech Innovation Summit del 2020 és on els líders, start-ups, gegants tecnològics, enginyers i inversors de tot el món en matèria de serveis d’aigua es reuneixen per trobar solucions als reptes actuals de digitalització, seguretat, recuperació d’energia i nous recursos hídrics.

Celebrat al centre de Londres el 25 i 26 de febrer de 2020, aquest és el lloc on trobar-se a start-ups, gegants tecnològics, operadors i inversors. La cimera reuneix a més de 300 líders de l’aigua durant dos dies de col·laboració, diàleg i negocis. La creació de xarxes és senzilla, incloent connexions anticipades amb altaveus i delegats mitjançant un sistema de reunions 1: 1 i un concentrador dedicat a la xarxa a tota la cimera.

Cada any, la World Water-Tech Innovation Summit es produeix en col·laboració amb el Departament de Comerç Internacional del Regne Unit i atrau grans delegacions d’Europa, Àsia, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Orient Mitjà, Àfrica i Australàsia que vénen a mostrar la millor classe d’innovació i forma de col·laboracions empresarials duradores.

Novetats per al 2020: s’acollirà un seminari en profunditat i un programa de tallers de mitja jornada que exploraran la pregunta: com pot la indústria global de l’aigua afrontar els reptes dels esdeveniments d’inundació extrema?

Temes clau de la cimera:
Gestió avançada de les inundacions i gestió dinàmica de la conca hidrogràfica
Optimització d’actius: net creixement i resiliència
Indústria Sostenible: Gestió i Estratègia
La guerra contra les fuites: trencar un nou terreny
Anàlisis i el núvol: integració digital per optimitzar l’aigua
Enginyer 2.0: del pupitre al camp
Fòrum d’inversors: accelerar el finançament de projectes d’aigua
Construir la innovació col·laborativa en la indústria de l’aigua
Reduir l’ús d’energia en el tractament i la reutilització d’aigües residuals

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.