Catalan Water Partnership | 14 Octubre – Taller de treball per a la mesura de resultats socials i medioambientals
24165
post-template-default,single,single-post,postid-24165,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

14 Octubre – Taller de treball per a la mesura de resultats socials i medioambientals

14 Octubre – Taller de treball per a la mesura de resultats socials i medioambientals

El Catalan Water Partnership i el Packaging Cluster, juntament amb ACCIÓ i Roots for Sustainability (R4S), donen continuïtat al treball iniciat l’any passat al voltant de la generació de valor compartit i la integració de la sostenibilitat com a eixos estratègics i de competitivitat de l’empresa amb aquest primer taller de treball.

L’objectiu principal és capacitar als socis dels clústers en la mesura dels resultats socials i mediambientals i la contribució als Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) de la seva activitat de negoci i operativa, mitjançant l’estàndard B Corp (B Impact Assessment – BIA) i el SDG Action Manager (l’única eina del mercat per mesurar la contribució als ODS co-desenvolupada amb i validada per Nacions Unides – Global Compact).

D’aquesta manera, els socis dels clústers podran fer un pas endavant alhora de determinar la capacitat de les seves organitzacions en la generació, gestió i ampliació de valor compartit (valor econòmic, social i mediambiental) en clau estratègica i de millora de la capacitat competitiva.

Durant el taller, es comptarà amb la participació d’una empresa B Corp que presentarà un cas on s’ha incorporat la mesura de resultats socials i mediambientals i els beneficis que ha suposat per a la seva organització. També s’exposaran exemples d’empreses sòcies de cada clúster al primer taller de treball del projecte de valor compartit.

La mesura dels resultats de les empreses participants es treballarà al llarg de dues sessions de capacitació i execució (aquesta és la primera). Sessions de treball virtuals, que si la situació sanitària ho permet, es faran presencials o semi-presencial (format híbrid).

Inscripció via recull setmanal. Activitat exclusiva pels socis del CWP.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.