Catalan Water Partnership | 18 SETEMBRE – OPORTUNITAT D’INTERNACIONALITZACIÓ ALS PAÏSOS DEL GOLF PÈRSIC
22141
post-template-default,single,single-post,postid-22141,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

18 SETEMBRE – OPORTUNITAT D’INTERNACIONALITZACIÓ ALS PAÏSOS DEL GOLF PÈRSIC

18 SETEMBRE – OPORTUNITAT D’INTERNACIONALITZACIÓ ALS PAÏSOS DEL GOLF PÈRSIC

18 de Setembre a Barcelona. Taller de treball amb ICEX per conèixer l’activitat i les oportunitats als països del Golf Pèrsic. 

Iniciativa impulsada per ICEX en col·laboració amb les oficines comercials de la regió amb l’objectiu de fomentar la promoció d’empreses espanyoles que treballin als sectors de l’aigua, l’energia i la digitalització com a proveïdores de projectes en diversos països de la zona com són Emirats Àrabs Units, Omán, Arabia Saudí, Qatar, Kuwait i Jordania. L’activitat es realitzarà els dies 15 i 16 d’Octubre a Dubai i constarà de jornades tècniques de promoció on es presentaran les empreses espanyoles que operen a la zona, seguit de jornades de networking i reunions B2B. 

 

El proper 18 de setembre tindrà lloc a Barcelona la sessió informativa amb ICEX per conèixer l’activitat i les oportunitats als països del Golf Pèrsic: Presentacions i col·loqui en relació als països d’interès, finançament i revisió de les eines de suport: fires, missions directes i inverses, agrupacions d’empreses o consorcis per a l’estructuració de l’oferta, etc. Amb la participació del Director Territorial de Comerç i ICEX de Catalunya, i el Cap de Sector de ICEX.

 

Consulta el programa i inscriu-te. Places limitades!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.