Catalan Water Partnership | 17 Juny – Webinar: Europa de l’est, la porta a nous projectes en el sector de l’aigua
23927
post-template-default,single,single-post,postid-23927,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

17 Juny – Webinar: Europa de l’est, la porta a nous projectes en el sector de l’aigua

17 Juny – Webinar: Europa de l’est, la porta a nous projectes en el sector de l’aigua

Vols fer negoci en els països de l’est d’Europa?

El sud-est europeu és una regió amb moltes oportunitats en àmbits com en contractació pública d’infraestructures i medi ambient amb depuradores, canalització i abastiment. Per la seva posició estratègica i la possibilitat de trobar factors de treball i energia més assequibles, el sud-est europeu s’ha convertit en un focus d’atracció d’inversions.

El director de l’oficina d’ACCIÓ a Zagreb ens acompanyarà en aquest webinar per explicar-nos les oportunitats de el sector en aquestes regions, així com els serveis que proporciona l’Oficina Exterior de Zagreb per ajudar les empreses a introduir-se en aquests mercats tan atractius. L’Oficina d’ACCIÓ a Zagreb t’ajuda a fer negoci en països com Albània, Bulgària, Bòsnia, Croàcia, Eslovènia, Hongria, Macedònia, Montenegro, Romania i Sèrbia.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.