Catalan Water Partnership | 13 Maig – Webinar: Noves tecnologies pel manteniment de les infrestructures del sector de l’aigua
23575
post-template-default,single,single-post,postid-23575,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

13 Maig – Webinar: Noves tecnologies pel manteniment de les infrestructures del sector de l’aigua

13 Maig – Webinar: Noves tecnologies pel manteniment de les infrestructures del sector de l’aigua

El manteniment de les infraestructures d’aigua és una de les inversions més importants en qualsevol empresa de gestió de l’aigua, i freqüentment hi ha un gran desconeixement sobre com allargar la vida útil d’aquestes infraestructures.

Segons diversos estudis, el deteriorament en infraestructures provoca més de 3.000 accidents laborals amb baixa cada any a Espanya, implica importants pèrdues econòmiques i provoca interrupcions de servei. Les pèrdues de 10 mm de gruix de formigó anuals en EDARs a causa d’àcids biogènics o la corrosió de safates porta cables en ambients humits, salins amb substàncies químiques són bons exemples d’això.

L’ús de materials adequats, l’aplicació de bones pràctiques, la inversió en els productes adequats o les estratègies de manteniment pot posar solució a gran part d’aquestes problemàtiques (menors inversions al llarg de la vida útil i fins a 5 vegades més durada). En aquest webinar, experts de 3 empreses enfocades en aquest camp donaran a conèixer els seus consells i punts de vista al respecte, Krypton Chemical, UNEX Aparellaje Eléctrico i CEPEX.

Inscripcions obertes

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.