Catalan Water Partnership | 10 empreses confien en el CWP per un espai agrupat a iWater
20762
post-template-default,single,single-post,postid-20762,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

10 empreses confien en el CWP per un espai agrupat a iWater

10 empreses confien en el CWP per un espai agrupat a iWater

El Catalan Water Partnership estarà present a la fira Iwater 2018 compartint espai amb 10 entitats associades al clúster del 13 al 15 de Novembre a la Fira de Barcelona. 
Iwater es proposa aconseguir una gran presència de visitants d’alt nivell implicats al cicle integral de l’aigua, per això han dissenyat una campanya de promoció específica que, amb l’ajuda dels diferents salons de Fira de Barcelona, ajudaran a atreure representacions de grans corporacions relacionades amb la gestió de l’aigua. A més a més, gràcies al pla internacional de captació de iwater, hi assistiran grans compradors de 37 països diferents.
Les entitats que han confiat en un espai conjunt han estat les següents: Amphos 21, Encofrados Alsina, Aplicat, Carburos Metálicos, Cim Aigua, Hidrotec, Krypton, Microcom, Netwater technology i Waterologies. 
Per a més informació sobre la fira: www.iwaterbarcelona.com/
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.